T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uygulama Oteli

Ekm

Okulumuz konferans salonu organizasynlarada kullanılabilmektedir. kapasıtesi 75 kişilik, akıllı tahta klima mevcuttur. ayrıca uzeri kapalı sus havuzumuz etrafı aktif olarak kullanılabilmektedir.

REZERVASYON İÇİN:

Şbt

Kahramanmaraş MADO Akdeniz MTAL Uygulama Oteli okulumuz öğrencileri için bir eğitim merkezi olduğu kadar şehrin ihtiyaç duyduğu konaklama, yeme içme, konferans, düğün, kına vb. organizasyonların da yapıldığı çok amaçlı bir kompleks özelliği taşımaktadır.

Şbt

Uygulama otelimizde konaklayan misafirlerimiz ile otel dışından teşrif edecek misafirlerimize açık büfe kahvaltı, öğle ve akşam tabldot ve alakart yemek hizmeti sunulmaktadır.

Şbt

1000 kişiye kadar, yemekli ve yemeksiz nişan, düğün, parti, vb. organizasyonların yapıldığı, açık ve kapalı salonlarımız mevcuttur.

Şbt

1 adet suit ve 21 adet standart odalarımızda:

Klima, 24 saat sıcak su, kablosuz internet, mini bar, saç kurutma makinesi mevcuttur.