T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Cuma KÖSE - Teknik Müdür Yardımcısı

1984 Kahramanmaraş Afşin doğumludur. Ortaokul ve liseyi Afşin Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra 2006 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği alanında mezun olmuştur. 2016 yılında Anadolu üniversitesi Sosyoloji alanını bitirip alan değişikliği yaparak felsefe  öğretmenliğine geçmiştir. 2021 yılında KSÜ Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Adana, İstanbul, Siirt illerinde çalıştıktan sonra 2010 yılından itibaren Kahramanmaraş´ın çeşitli okullarında görev yapmıştır. 2019 yılından itibaren okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.