T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Veysel Mehmet GÜLTEKİN - Müdür

1985 yılı, Kilis ili, Musabeyli ilçesi, Tahtalıkaradut köyü doğumludur. 2003 yılı Kilis Yaşar Aktürk Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 2007 yılı Gazi Üniversitesi, Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi, Konaklama İşletmeciliği Öğretmenliği bölümü mezunudur.

Öğretmenlik mesleğine bitirdiği lisede ücretli öğretmen olarak başlamış ve 2009 senesinde Sivas Dr. Sadık Ahmet Mesleki Eğitim Merkezi’ne Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni olarak atanmıştır. 2012 yılından itibaren okulumuzda Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında öğretmen olarak görev yapan Veysel Mehmet Gültekin, 26.02.2021 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmıştır.

2011 yılında yüksek lisans, 2022 yılında ise doktora eğitimini Gaziantep Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalında tamamlamıştır. Turizm ve işletme alanlarında akademik çalışmaları olan okul müdürümüz evli ve iki çocuk babasıdır.

BİLİMSEL YAYINLAR

Doktora Tezi Başlığı ve Tez Danışmanı: “Psikolojik Sözleşme İhlalinin Performansa Etkisi: Turizm İşletmelerinde Bir Araştırma” Prof. Dr. H. Mustafa PAKSOY

Yüksek Lisans Tezi Başlığı ve Tez Danışmanı: “Gaziantep Turizmi ve Turizm Pazarlaması Sorunları”, Dr. Öğr. Üyesi. M. Turan PEKMEZCİ

Uluslararası hakemli dergilerde yayımlanan makaleler:

1.      Özbezek, Dilek B., Paksoy, Mustafa H., Paksoy, Sadettin & Gültekin, V. Mehmet  (2021), “Etik Liderliğin Bilgi Uçurma Üzerindeki Etkisinde Psikolojik Sermayenin Aracılık Rolü”, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 32(2), 649-662.DOI:  https://doi.org/10.18069/firatsbed.1042341

2.      Gültekin, V. Mehmet, Paksoy, Mustafa H. &. Özbezek, Dilek B. (2021), “Öğretmenlerde Psikolojik Sözleşme İhlal Algısının İşten Ayrılma Niyeti ve Örgütsel Sinizm Üzerine Etkisi”, Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi, 9(120) 204-218.DOI: 10.29228/ASOS.52044

Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitaplarında (proceedings) basılan bildiriler:

1.     ÖZBEZEK, Dilek B., PAKSOY, Mustafa H. & GÜLTEKİN V. Mehmet (2022), “Dönüşümcü Liderliğin İş Şekillendirme Davranışına Etkisi Üzerine Bir Araştırma”, 11st International Conference On Social Sciences, 19-20 August 2022, Erzurum, Turkey/ Online participation (Sözel Bildiri Sunum/Tam Metin).

2.       ÖZBEZEK, Dilek B., PAKSOY,   Mustafa H. &  GÜLTEKİN V. Mehmet  (2022),   “Sanal  Kaytarmanın  Bazı  Sosyo  Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi: Kamu Sektöründe Bir Araştırma”, 20. Uluslararası İşletmecilik Kongresi” 12-14 Mayıs 2022, Kahramanmaraş, Türkiye (Sözel Bildiri Sunum/Tam Metin).

3.      ÖZBEZEK, Dilek B., PAKSOY, Mustafa H., GÜLTEKİN V. Mehmet & GÜL, Meryem  (2021), “Covid-19 Pandemi Döneminde Kamu Çalışanlarının Stres Düzeyinin İş Motivasyonları ve İş Performanslarına Etkisi Üzerine Bir Araştırma”, 2st International Economics and Business Symposium “Effects of COVID-19 in All Dimensions” 7-8 February 2021, Gaziantep, Turkey/Online participation (Sözel Bildiri Sunum/Tam Metin).

Yazılan ulusal/uluslararası kitaplardaki bölümler:

1.      ÖZBEZEK, Dilek B., PAKSOY, Mustafa H. &. GÜLTEKİN V. Mehmet (2021), İşletme Biliminde Güncel Konulara Bütünsel Bakış: Teori, uygulama ve Yaklaşımlar “Örgütlerde Bilgi Yönetimi ve İnovasyon” (Edited by: Dr.Öğr.Üyesi Adem Ruhan Sönmez ve Dr.Öğr.Üyesi Tolga Ala) ISBN: 978-625-8307-01-6, (İlk Basım: 2022), ss. 229-255, Orion Akademi, Meteksan Matbaacılık Teknik Sanayi Ticaret A.Ş., Bilkent/ANKARA.

2.      ÖZBEZEK, Dilek B.,PAKSOY, Mustafa H. &. GÜLTEKİN V. Mehmet (2021), İş Dünyasında Yenilik Yönetimi ve Yenilikçi Yaklaşımlar, “Kamu Sektöründe İnovasyon ve Liderlik” (Edited by: Dr. Öğr. Üyesi Duygu Hıdıroğlu), ISBN 978-605-70206-9-7, (İlk Basım: Ekim 2021), ss. 133-160, Artikel Akademi Yayım Dağıtım A.Ş., Beyoğlu/İSTANBUL.