T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Otelimiz Hakkında

Kahramanmaraş MADO Akdeniz MTAL Uygulama Oteli okulumuz öğrencileri için bir eğitim merkezi olduğu kadar şehrin ihtiyaç duyduğu konaklama, yeme içme, konferans, düğün, kına vb. organizasyonların da yapıldığı çok amaçlı bir kompleks özelliği taşımaktadır.

Konum: Uygulama Oteli Üngüt Mevkiinde, yeni adliye binası civarında Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerinde, hava alanına 18 km, şehirler arası otobüs terminaline 12 km uzaklıktadır.

Ulaşım: Otelimize şehir merkezinden halk otobüsleri ve belediye otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

Uygulama otelimizde, okulumuzda eğitim öğretim gören konaklama ve seyahat hizmetleri bölümü ve yiyecek içecek hizmetleri bölümü öğrencilerimiz ile alanında uzman usta öğretici kadromuz 7/24 ve 365 gün esasına dayalı olarak hizmet vermektedir.

Şehrin gürültüsünden uzak ancak şehre yakın, çevre düzenlemesi ile sektörde örnek olan uygulama otelimiz şehrimize gelen herkesin kullanımına açıktır.

Temel ilke olarak "güler yüzlü personel, mutlu misafir" ilkesini temel alan işletmemiz okulumuz öğrencilerinin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

2021 yılında yenilenen alt yapısı ile yaz kış misafirlerine konforlu bir hizmet sunmayı şiar edinen uygulama otelimiz şehrin incisi niteliğindedir.

Kahramanmaraş'ın turistik açıdan hareketlenmeye başlaması, Üniversiteye ve Yedi kuyular kayak merkezine olan yakınlığı uygulama otelini son yılların revaçtaki turistik tesisi haline getirmiştir. Yetkin öğrenci ve uzman usta öğretici kadrosunun varlığı bu başarının tesadüfi olmadığının ve bundan sonraki yıllarda da artarak devam edeceğinin kanıtı niteliğindedir.

Şehrimize gelen misafirlerinizi kendi evinde gibi hissettirecek bir yuva olarak görebileceğiniz uygulama otelimizde siz değerli okurlarımızı da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, yolunuz düşerse bir çayımızı içmeye mutlaka bekleriz...

OTELİMİZİN ÖZELLİKLERİ

Ünite Adı